Joba IT Solutions

Thuisgebruik

PC of laptop

Niet zolang geleden was het anders, tegenwoordig is een laptop echter nauwelijks duurder dan een PC. Hij is wel veel compacter en u kan hem overal gebruiken. Niet onbelangrijk detail: de laptop springt veel zuiniger om met energie. Als uw computer enkele uren per dag aanstaat, dan heeft u al na een jaar een mooi bedrag bespaard op de elektriciteitsrekening.

Prestaties verzekerd

core_duoOok qua prestaties hoeft de laptop nauwelijks onder te doen voor de klassieke bureaucomputer. De snelle Core Duo® processor van Intel® kan moeiteloos overweg met rekenintensieve programma's en is erg zuinig zodat de accu extra lang meegaat. Aantrekkelijk geprijsd alternatief zijn de processoren van AMD die qua prestaties gewaagd zijn aan Intel en het soms zelfs beter doen. De processor is het hart van de computer, dus daar besteedt u best aandacht aan.

Waarop letten?

Een snelle processor alleen is niet voldoende, naargelang het gebruik zijn ook andere specificaties van belang. Werkt u bijvoorbeeld met grafische toepassingen, dan is een geavanceerde videokaart van belang. Wil u op uw laptop Windows® Vista® draaien, dan is een royaal geheugen onmisbaar. Misschien wil u uw foto's opslaan? Dan raden we u een grote harde schijf aan. Als u daarentegen vooral E-mail, internet en Office® programma's gebruikt, dan volstaat al een instapmodel.

Wij leveren elke laptop

Ons huismerk is HP vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding. Met Acer hebben we eveneens goede ervaringen, over het algemeen is Acer wat scherper geprijsd. Weet u niet goed welke laptop kiezen? Wij adviseren u graag!

Voor een overzicht van de modellen, verwijzen we naar de site van de fabrikant:

© 2007-2024 Joba IT Solutions | Site: Webstylers